Nyheter

Vi har hatt en fantastisk helg på utstilling:)

30.04.2012

Da var nok en utstillings helg overstått, og denne helgen var vi i Førde og med fantastiske resultater:)

Som vanlig er det like spennende og se vilken type dommeren liker, og denne dommeren var tydeligvis veldig opptatt av bl a bevegelser...

Biffen(Black Knight Av Cirkusborgen) stod som ett "glansbilde",- som dommeren sa, når han var på bordet:) Han ble BIR og vant gruppefinalen også:) Så da måtte vi ta den lange turen dagen etter for å være med på Best in Show :) Ingen vanskelig avgjørelse det;) Han ble tilslutt BIS 4 Valp:) Vi er kjempefornøyd med godgutten vår:)

Og Lexi(Black Magic Av Cirkusborgen) hadde vi med oss så hun også kunne få seg en valpeutstilling, og hun var en drøm å ha med i ringen. Til tross for vi bare fikk en dag med litt ringtrening sammen  var hun kjempeflink, og dommeren elsket uttrykket hennes. Hun trenger fremdeles litt tid til å "sette" seg og å bli litt fastere, men hun er på god vei;) Hun ble BIM valp:) Så stolt av vårt eget oppdrett nå:)

Xena sjarmerte dommeren i senk med sine flotte bevegelser, og valgte å se forbi at hun mangler svarte øyenlokksrander. Xena ble BIR og mangler nå bare ett stort cert før hun er Norsk utstillingschampion:) Det var samme dommer som dømte i gruppefinalen, og det var fortsatt tydelig at hun likte Xena...Så da hun valgte å sette henne som nr 3, unnskylte hun seg for meg å sa det var kun pga øynene til Xena...;)

Alt i alt har dette vært en fantastisk helg med supre resultater:)

Vi fikk også hilse på Atlas igjen  fra A-kullet. Han var blitt en stor flott gutt. Han stilte i sin første juniorkl, men siden han desverre ikke har riktige ører syntes dommeren han ikke hadde tilstrekkelig rasepreg og fikk da bare "God":( Bortsett fra det var kritikken bra, og han og June gjorde en flott jobb i ringen:)

 

Her er noen av kritikkene fra helgen;)

Biffen, 6-9 mnd valp

Dommer: Nymark, Vigdis

Gruppedommer: Bystrup, Annette

BIS Dommer: Nymark, Vigdis

Harm velskapt hann med mask. hode, gode utrykk, pent ansatte ører. Kraftig hals går over i velprop. kropp, god vinkling, for alder god underlinje, stående bra overlinje. Detter litt sammen i overlinjen under bevegelse.

BIR, BIG BIS 4 Valp

 

Xena, Åpen klasse

Dommer:Nymark, Vigdis

Gruppedommer: Nymark, Vigdis

Passe stor tispe av utmerket. type. Fem hode. Godt utrykk, mangler pigment (svarte øyelokksrender) rundt øynene, elegant hals velprop kropp med effektive bevegelser.

 Exc AK, 1 AKK, CK, 1 BTK, CERT, BIR, BIG 3